Over Ons

 

Welkom bij Fit-In, de fitnessclub die altijd voor je klaar staat!

Ons concept biedt ultieme flexibiliteit aan voor al onze leden. Onze deuren zijn geopend van 06:00 uur in de ochtend tot 23:00 uur in de avond, 365 dagen per jaar. Wij begrijpen dat het drukke leven van vandaag de dag niet altijd makkelijk te combineren is met sporten, daarom bieden wij deze uitgebreide openingstijden aan.

Als lid krijg je toegang tot onze app waarmee je met een QR code binnen kan tijdens de openingsuren. Dit maakt het gemakkelijk om te komen sporten op de momenten die voor jou het beste uitkomen.

CLAIM HIER JE GRATIS DAGPAS

Als je extra begeleiding wenst of gewoon wat extra motivatie nodig hebt om jouw sportdoelen te bereiken, dan staat Jochen voor je klaar. Jochen is onze ervaren personal coach en zorgt met zijn bedrijf JC Care&Coaching voor een oplossing op maat van jouw doelen.

Bij Fit-In streven we naar een ultieme sportbeleving, waarbij we jou de juiste tools aanbieden om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu gebruik maakt van onze moderne apparatuur of kiest voor de begeleiding van Jochen, we zijn er om jou te ondersteunen en te motiveren tijdens jouw fitnessreis.

CONTACTEER JOCHEN